Een uniek kunstwerk in huis halen is goedkoper dan je denkt. Voor €15/maand krijg je bij Kunst in Huis onbeperkt toegang tot meer dan 5.000 originele Belgische kunstwerken. Die huur en wissel je zo vaak je wilt. Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud? Dan betaal je slechts € 12/maand. 

Starten? Koud kunstje.

Een uniek kunstwerk in huis halen is toegankelijker dan je denkt. Bij Kunst in Huis krijg je toegang tot meer dan 5.000 originele Belgische kunstwerken. Experimenteer met kunst in jouw huis of op kantoor en steun tegelijkertijd startende kunstenaars. 
In onderstaande video vertellen Linde en Jolijn wat hen zo aantrekt in Kunst in Huis.

1. Ontdek onze collectie

Kunst in Huis telt een hedendaagse kunstcollectie van meer dan 5.000 kunstwerken van 370 Vlaamse en Brusselse kunstenaars. De collectie omvat zowel schilderijen, fotografie, collages, illustraties, textiel als ruimtelijk werk. 
Jouw kunstmatch gevonden? Maak een account aan en start jouw Kunst in Huis verhaal.
Leen je graag kunst als bedrijf? Kom alles te weten over onze B2B-werking via Kunst op kantoor.

2. Kunst in jouw huis


Zin om te experimenteren met kunst bij jouw thuis? Abonneren kan je volledig online. Zodra je je kunstmatch gevonden hebt, kan je op de kunstwerkpagina via de knop ontlenen jouw Kunst in Huis avontuur starten.
Door het betalen van de eenmalige inschrijvingskost van €15 registreer je je als klant en wordt je Kunst in Huis abonnement geactiveerd. Zo kan je je favoriete kunstwerk reserveren om het op te halen in één van onze filialen. Vanaf dan betaal je €15/maand voor Kunst in jouw huis. 

3. Stel je eigen online kunstcollectie samen


Met een abonnement van Kunst in Huis wissel je zo vaak je wil, wanneer je maar wil. Eens je je kunstmatch gevonden hebt, kan je er tot wel 1 jaar lang van genieten via onze kunstuitleen. Ben je echt verliefd? Dan kan kopen ook!
Maak vrijblijvend je profiel aan op onze website om kunstwerken te liken en jouw favoriete kunstenaars te volgen. Op die manier zie je in één oogopslag wanneer je favoriet kunstwerk beschikbaar is gekomen.


Meld je aan

4. Vraag advies


Benieuwd naar welke kleuren, texturen en formaten het best in jouw ruimte passen? Kom langs in één van onze filialen en ga samen met een filiaalhouder op zoek naar jouw kunstmatch. Je vindt ons in Antwerpen, Brussel, Gent, Kortrijk, en Leuven. 


Maak een afspraak


De kunstwerken in de collectie van Kunst in Huis blijven
eigendom van de kunstenaars. Bovendien zijn alle werken unieke stukken en dus geen vervangbare wegwerpvoorwerpen.
We verwachten van jou als klant dan ook de nodige voorzichtigheid bij het transporteren en ophangen van de werken. Op de pagina Hoe omgaan met een kunstwerk geven je graag enkele tips mee voor het omgaan met een kunstwerk.