Bij Kunst in Huis kunnen zowel particulieren als bedrijven en organisaties kunstwerken huren. We bieden je de uitgelezen manier om op ongedwongen wijze hedendaagse kunst te ontdekken en kennis te maken met een breed scala aan kunstenaars.

Wist je dat kunst huren 100% fiscaal aftrekbaar is? 
Neem vandaag nog contact met ons op voor jouw voorstel op maat.

In onze werking leggen we expliciet de nadruk op opkomend talent, wat betekent dat je hen met je keuze een extra duwtje in de rug geeft. Wat als je verliefd wordt op een kunstwerk? Dan kun je het via ons ook aankopen, zodat het voor altijd je werkomgeving siert.

Wist je dat kunst huren 100% fiscaal aftrekbaar is? Neem vandaag nog contact met ons op voor jouw voorstel op maat.

Advies op maat

We werken volledig op maat van elke bedrijfsklant, ongeacht het aantal gehuurde werken. We bespreken samen de mogelijke voorkeuren, rekening houdend met de locatie, het budget en de stijl van je bedrijf of organisatie. Op die manier zoeken wij de juiste selectie kunstwerken die van jouw werkplek een inspirerende omgeving maken.
Jaarlijks of volgens afspraak krijg je een nieuw artistiek voorstel.

Interesse? Stuur een mailtje naar bedrijven@kunstinhuis.be of vul je gegevens in onderaan deze pagina, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


1. Kunst brengt mensen samen

Wil je graag aanzetten tot verbinding en uitwisseling op de werkvloer? Een krachtige foto of een kleurrijk schilderij aan de muur prikkelt de creativiteit. Het verrast zowel de bezoekers van je organisatie als je eigen medewerkers en zet aan tot dialoog.

2. Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kunst huren bij Kunst in Huis is meer dan enkel sfeerschepping voor je werkplek. Door te kiezen voor een kunstwerk uit onze collectie steun je opkomend talent en lever je een duurzame bijdrage aan de democratisering van hedendaagse kunst. Bovendien draag je als bedrijf of organisatie je steentje bij aan de circulaire economie.

3. Creëer een stimulerende werkomgeving

Opfleuren, rust scheppen of uitnodigen tot reflectie? Onze collectie van meer dan 5.000 kunstwerken heeft steeds het ideale antwoord voor jouw kantoor. Kunst daagt ons uit om buiten gebaande paden te denken en onze verbeelding te gebruiken. Creëer zo een vruchtbare omgeving voor nieuwe perspectieven

Zin in meer?

Geïnteresseerd in een evenement om de creativiteit binnen je team te stimuleren en je partners en klanten te inspireren? Organiseer samen met Kunst in Huis een vernissage, artist talk, een performance of artistieke afterwork. Wij verzorgen de inrichting en begeleiding, met een eventueel bijpassende brochure. Elk detail wordt met oog voor perfectie gepland en uitgevoerd volgens jouw wensen.

 En vergeet niet onze kunstcheques! Ze bieden een unieke en persoonlijke manier om waardering te tonen aan klanten, partners of werknemers. Met een kunstcheque als relatie-, eindejaars- of verjaardagsgeschenk geef je jouw contacten 3, 6 of 12 maanden kunstuitleen cadeau. Zo krijgen ze de vrijheid om zelf een kunstwerk te kiezen dat bij hun smaak en stijl past.

Bovendien zijn al onze diensten 100% fiscaal aftrekbaar.

Splits e-mailadressen met een komma.